Ervaringsdeskundige ADHD autisme

Ervaar het ervaren!

Afgelopen maandag gaf ik een presentatie als ervaringsdeskundige ADHD autisme voor mijn mede ervaringsdeskundige binnen Amarant Breda
Lovende reacties kwamen er binnen, nadat ik klaar was, en mijn doel om ze een kijkje in mijn hoofd, als ervaringsdeskundige ADHD autisme te geven, was zeker ook geslaagd, want iedereen ging naar huis met een vernieuwde blik op hoe autisme werkt.
Kreeg ook meteen twee eventuele nieuwe opdrachten binnen.

Zie hieronder het filmpje van mijn presentatie als/over ervaringsdeskundige ADHD autisme.

Presentatie ervaringsdeskundige Jody Hens (youtube.com)

Naderhand nog nagepraat met Tonny en Marie Jeanne, en later nog met mijn supercoach Ursula.
Er liggen alweer zat plannen voor nieuwe projecten als ervaringsdeskundige ADHD autisme, die we binnenkort even kort op papier gaan zetten.

Volgende week weer een presentatie als ervaringsdeskundige ADHD autisme dit keer voor mijn mede ervaringsdeskundige binnen Amarant Tilburg. De presentatie als/over ervaringsdeskundige ADHD autisme iets aangepast, zodat het niet exact hetzelfde is als de vorige presentatie als/over ervaringsdeskundige ADHD autisme. Ook deze presentatie als/over ervaringsdeskundige ADHD autisme zal ik volgende week online zetten.

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk