when the going gets tough the tough get going!

WHEN THE GOING GETS TOUGH, THE TOUGH GET GOING !

WHEN THE GOING GETS TOUGH, THE TOUGH GET GOING!

Let them eat cake, she said!

Hoe gaat het met de taart diagram gewicht?

Als ik de weegschaal moet geloven slecht, en stijgt mijn gewicht alleen maar.
Dat geloofde ik dus niet, en daarom ben ik ook begonnen met het opmeten van mijn taille en heb ik een nieuwe weegschaal besteld, een slimme die alles voor je berekend op basis van je leeftijden geslacht etc. Dus hopen dat hij snel binnen is en dan heb ik nieuwe kansen. Ik doe echt mijn best en blijf ook mijn best doen.
Al gaat het deze week even lastig worden met bewegen aangezien ze wisselvallig weer voorspellen met voroal donderdag noodweer! Maar ik blijf positief en alle beweging die ik kan krijgen pak ik.

De olifant en de muis.

Grote beloningen en kleine beloningen.

Steeds meer beloningen komen erbij ipv eraf hahaha.
Nu heb ik mijn oog op een selfie ring, selfie standaard met gezichtsherkenning (zodat hij je blijft volgen) en microfoon laten vallen van de Action. De plannen die ik daarmee heb en de dingen die ik daarmee kan doen zijn grandioos en eindeloos, dus dat worden gave speeltjes en beloningen.

Pechvogel!

Dikke pech twee keer achter elkaar, afgelopen vrijdag flink onderuit gegaan met skeeleren en behoorlijke blauwe plek op mijn heup opgelopen om over de schaafwond op mijn elleboog maar niet et spreken.
De schaafwond begon eindelijk te drogen dus besloot ik een kort stukje te skeeleren vandaar, om het remmen te oefenen. Ik ben nog geen 2 minuten onderweg of het gaat alweer mis. Ik had een te kort stukje om te remmen bij de rotonde en schuif weer onderuit, ik beland precies weer op dezelfde kant als vrijdag dus mijn schaafwond ligt weer open! En mijn rechterduim is gekneusd, wat niet handig is als je rechts bent.
Balen, dat word voorlopig niet meer skeeleren, want na twee keer een val ben ik nog ff er niet aan toe. Met het wisselvallige weer en de emotionele spanning van de val, is het ff lastiger om overal op te letten.

Can you hear the people cheer!

Wat aanmoediging helpt al veel.

Wat aanmoediging kan ik eerlijk gezegd wel gebruiken om toch positie te blijven en door te gaan met mijn strijd tegen de kilo’s. Willen jullie een bemoedigend woordje achterlaten als reactie of een leuk plaatje of emoticon?

 

Voor vooruitgang van de taken en fitchallenge kun je naar let the games begin gaan.

Als je niet kunt vliegen dan rennen, als je niet kunt rennen, dan lopen, als je niet kunt lopen dan kruipen, maar wat je ook doet blijf vooruit gaan en sta niet stil!

About the Author

3 gedachten over “when the going gets tough the tough get going!

  1. Ik vind het super knap van jou Jody, hoe hard je aan het werk bent om gezonder te leven! Je hebt mij ook geïnspireerd met de leuke tip van Fitness RPG.
    Je doet het super goed en het resultaat zal er vast komen als je zo door blijft gaan! Zet em op! Met Ollie en Flip als steun en toeverlaat 🙂

  2. Ha Jody, ik blijf het knap vinden hoor hoe je het doet, en dat het moeilijk is geloof ik meteen. Hier een aanmoedigingsberichtje voor jou en blijf goed op jezelf vertrouwen. Succes !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk