Even een update!​

Even een update!

Even een korte update, want wat is er veel gebeurt!

BALANS

Allereerste een korte update over mijn vakantie.
Ik ben sinds zaterdag weer terug van 4 weken Maleisië/Bali.
Wat was het een topvakantie!
Ja, ik had een paar keer een meltdown, maar door de gouden en goede hulp van mamma duurde die niet lang. Als we moeten spreken over score net als met voetbal staat de score 8-4 voor mij. 8 keer heb ik mezelf kunnen helpen of mama mij geholpen voor de meld down kwam en bleef het bij lichte paniek of overprikkeling, 4 keer had ik een meltdown, maar die duurde gelukkig niet lang, dus het herstel was daardoor ook snel.

Mama had de juiste balans gezocht tussen rust en reizen en dat ging super, soms met een busje, maar vaker met de taxi dus dat verliep vaak soepel en rustig. Dingen zien en doen die mama leuk vond en ook dingen doen en zien die ik leuk vond, goed overleg en goede gesprekken over dingen.

Mama bleef vaak rustig en mijn houvast tijdens tijden van paniek en onrust. Ook al zou zij ook vaak zat paniek hebben gehad, ik heb er weinig van gemerkt.

DPNA

We hebben er uiteindelijk voor gekozen geen DPNA aan te vragen, omdat we er niet uit kwamen hoe dat moest bij Qatar Airways. Het is en blijft een overweging iedere keer, omdat het voor ons eigenlijk maar een klein verschil maakt, en daardoor de noodzaak niet hoog ligt. Dat zou anders zijn als ik alleen zou reizen.

EHBA

Ik had in alle onrust van het vertrek en spullen pakken mijn earplugs thuis laten liggen en op het vliegveld van Bali ben ik mijn hondjes knuffel kwijt geraakt, dat zijn voor mij 2 belangrijke dingen die mij helpen bij mijn autisme. Dus meteen thuis actie ondernomen en mij EHBA tasje aangeschaft, daarin zit nu alles wat ik nodig heb voor mijn autisme.

SCHRIJVEN.

Ook ben ik weer druk bezig met schrijven, deel 3 van mijn trilogie is nu net terug van proeflezers, dus daar kan ik mee aan de slag. Er zitten alweer 2 verhalen in mijn hoofd waar ik mee aan de slag wil! Over de bokkenrijders en oer de vliegende Hollander, maar beide hebben research nodig dus daar gaan we eerst mee aan de slag.

Daarnaast ook nog mijn geheime project op het gebied van schrijven.
Kortom lekker druk bezig.

GAME ON!

Voor mijn vertrek vertelde ik dat ik Game On wou gaan upgraden en daar tijdens mijn vakantie over zou nadenken. Maar daar ben ik nog niet aan toe gekomen, dus dat laat nog even op zich wachten.

Zo nu ben je weer op de hoogte van alles.

Gelukkig staan er ook weer zat dingen in de agenda, alleen al de hele maand oktober zit volgeboekt met van alles en deze maand starten we met een kleinschalig project over de Sunflower keycord, voor meer info hierover hou vooral de blogs in de gaten deze maand!

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk