Even kort over AutiPauwer

Wat kan AutiPauwer voor jou betekenen

Hey, welkom op de website van AutiPauwer.

Via blogs op deze website, en via posts en berichten op mijn Instagram account AutiPauwer, zal ik jullie proberen mee te nemen in mijn leven en wereld van autisme en ADHD, en het jullie proberen te laten ervaren. Ook zal ik mijn belevenissen als ervaringsdeskundige met jullie delen.

Ik zal ook zeker handvatten/methodes/tips/hulpmiddelen en links naar andere sites etc. bespreken/vermelden

Even kort over de website

Met mijn blogs over mijn ervaringen tijdens mijn opleiding, als ervaringsdeskundige & als persoon met autisme, hoop ik andere mensen met autisme en mensen die er direct of indirect mee te maken krijgen (zoals hulpverlener, vrienden, familie, collega’s etc.) te kunnen bereiken op een laagdrempelige manier. Via mijn blogs hoop ik mensen te kunnen helpen, door vanuit mijn autisme en als ervaringsdeskundige mensen handvatten, methodes en technieken te kunnen aangeven en herkenning te kunnen bieden.

Wie ben ik kort:

Ik ben Jody Hens en 36 jaar, ik woon in Breda.
Ik ben rond mijn 6de gediagnosticeerd met ADHD+, over autisme was toen nog helemaal niets bekend, later kwam daar dyscalculie bij, en op mijn 15de met ASS & een normale begaafdheid, toen nog PDD NOS en NLD.

In februari dit jaar startte ik aan de (verkorte) opleiding tot ervaringsdeskundige aan de Fontys Hoge school in Tilburg.

Vorig jaar ben ik officieel gecertificeerd om het autisme belevings circuit te mogen geven.

Grappige weetjes over mij:

Sarcastische & droge humor, sterk in woordgrappen, auti communicatie(🙈) dus letterlijk wat soms voor komische situaties kan leiden, bij tegenslagen met humor en optimisme het omdraaien en er iets leerzaams uit halen…… houden van een onesie en daarin ook naar buiten gaan 😄, als er een hardloopwedstrijd is waar ik aan meedoe, me verkleden puur voor de lol.
Daarnaast ben ik een fanatiek wandelaar, en dan vooral de lange afstand wandelpaden hier in Nederland.