Eindpresentatie update.​

Eindpresentatie update.

We zijn nu druk van start gegaan met de voorbereidingen voor de eindpresentatie.

Duo presentatie

Na overleg met docenten hebben we besloten dat de duo presentatie in mijn geval wordt geskipt, door omstandigheden, dus kunnen we ons nu volledig richten op de eindpresentatie.

Even alle neuzen weer dezelfde kant op.

Een paar weken geleden een gesprek gehad met mijn pber en coach van de opleiding om wat dingen over mezelf te verhelderen, wat betreft de eindpresentatie ging het voornamelijk om tempering van enthousiasme, omdat ik me erin mee kan laten sleuren en het overzicht kwijt kan raken, we waren namelijk nogal wat van plan.

Een nieuwe start.

Nu dus weer met vol goede moed verder.
Eerst alles opnieuw bekeken en beoordeelt, een nieuw plan van aanpak gemaakt en plannen afgeschaald naar haalbaar niveau.

Het begin is er.

Een groot gedeelte van mijn eindpresentatie is hetzelfde als die van mijn solo presentatie, waarover ik al eerder had geblogd, dus veel hoefde ik niet te veranderen.
Alles even opnieuw getimed, de presentatie mag max 15 minuten duren, en een plan b gemaakt voor het geval dat.

Ff checken.

Doordat ik veel presentaties zag die gingen over zware onderwerpen en grote kantelmomenten, begon ik te twijfelen over of ik wel op de goede weg zat, dus weer alles gecheckt bij docenten en nogmaals bevestiging gehad dat inhoudelijk mijn presentatie ook goed is.
Mooi, die zekerheid heb ik dus al. Dat betekende dus ook dat mijn eindpresentatie inhoudelijk al klaar is.

En toen.

Gisteren op school nog de laatste fine tuning gedaan inhoudelijk en een titel bedacht.
Nu moeten we nog beeldmateriaal gaan verzamelen, muziek overgangen maken, er een powerpoint presentatie van maken en alles voor mezelf uitprinten, daarnaast alles nog een paar keer goed doornemen, timen en oefenen, zodat alles goed verloopt.

Special effect.

Ik wil voor het effect gekleurde lenzen in voor een gedeelte van mijn presentatie, dus we zijn nu druk aan het oefenen met lenzen in doen, zodat dat soepeltjes gaat. Als plan b hebben we bedacht voor als het niet lukt: of geen lezen in doen of de lenzen al van te voren in doen.

Ik kan niet wachten.

Nu het steeds dichterbij komt, heb ik er steeds meer zin in.

About the Author

Eén gedachte over “Eindpresentatie update.​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk