Laatste echte lesdag.

Laatste echte lesdag

Gisteren de laatste les-loodjes van school gehad tijdens onze laatste echte lesdag.
Even alle presentaties snel doorgenomen of het bij iedereen compleet was.

Mijn presentatie is nu geheel af, zowel de powerpoint als de tekst die ik ga vertellen & ik durf te zeggen dat hij gaaf wordt. De docenten zeiden ook dat het een andere presentatie is dan de rest, maar wel compleet volgens de checklist & mijn presentatie.

De laatste echte schooldag hebben voelt best wel raar eigenlijk.
Ik weet nog toen ik begon aan de opleiding, dat ik dacht pff, 21 weken dat duurt lang, maar de weken vlogen om en vooral de laatste 4 a 5 weken gingen rap voorbij.

Als klas en groep zijn we enorm naar elkaar toe gegroeid en ik kan nu onderhand wel zeggen dat ik er nieuwe vrienden bij heb gekregen, vooral vanaf de laatste 8 lesdagen, natuurlijk heb je met de een een betere band dan met de andere, maar als groep heb ik er nu 9 vrienden bij. Ik hoop ze nog veel te blijven zien & spreken en dat we nog vaak zullen samenwerken.

Volgende week sluiten we als klas de allerlaatste echte lesdag gezamenlijk af door gezellig met z’n alle te lunchen & wordt er voor de laatste keer gecheckt of iedereen alle lesstof & huiswerk compleet heeft.

De docenten zeiden gisteren dat de enige manier om te zakken, nu nog, is om geen presentatie te geven, dus eigenlijk is iedereen al een soort van geslaagd.

Ik ben er klaar voor; laat de 13de maar komen!
En ik heb het volste vertrouwen in al mijn klasgenoten, dat zij ook een super presentatie zullen geven

About the Author

Eén gedachte over “Laatste echte lesdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk