klaar voor de start? af!

Haagse Beemden loop!

De Haagse beemden loop, hoe ging het?

Afgelopen zondag mocht het roze gevaarte van Breda voor de 2de keer van start bij een wedstrijd, deze keer was het de Haagse Beemden loop. Wat een super race was dat zeg. 5 km in 32 minuten, oké volgens de officiële meting 33 minuten, maar mijn horloge zei 32. Het was ook nog eens topweer! Tot precies na thuiskomst, want toen barstte het noodweer los.

Hoogtepunten!

Maar mijn hoogtepunt was niet mijn snelheid en dat ik sneller was dan tijdens mijn trainingen of Wings for Life. Nee mijn hoogtepunt was de aankondiging tijdens mijn finish, toen er werd omgeroepen ‘daar is ze weer met of zonder roze hoofddoek, met of zonder roze tutu, Jody Hens!’

Support!

Mijn coach Ursula en mijn moeder waren beide aanwezig om me aan te moedigen, net als een paar lopers van mijn hardloopgroep, daarnaast liep er ook een behoorlijk aantal van onze hardloopgroep mee, dus die had ik ook als support onderweg. De mensen langs de kant waren ook lekker enthousiast en er werd muziek gemaakt onderweg. Door dit alles hing er een fantastische sfeer.

Op naar de volgende!

Op naar de volgende, die zullen in september zijn; de 10 van t Aogje begin september en de 5 van Bavel eind september en als laatste de singelloop!

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk