het roze gevaarte van Breda hardlopen

Het roze gevaarte van breda.

Hey allemaal,

Het gerucht vs bewijs.

Het gerucht ging al even door Breda en omstreken dat het roze gevaarte van Breda alweer was gespot, maar meer dan een gerucht was het niet. Tot afgelopen zondag, het roze gevaarte van Breda was gespot tijdens de 10 van t aogje met de 5 km, er zijn zelfs foto’s van als bewijs. En nu weer, tijdens de 5 van Bavel deze zaterdag is ze weer gespot, weer bij een 5 km run. Het gerucht gaat dat ze ook aanwezig zal zijn volgende week zondag tijdens de singelloop 5 km run.
Als jullie het niet geloven, kom dan zelf maar kijken tijdens de singelloop, dan kan je haar ook meteen aanmoedigen.

Training

Tussen de wedstrijden door, heb ik rustig aan gedaan en met een startgroep meegetraind om overbelasting te voorkomen, dit was eigenlijk best wel lekker, omdat de trainingen rustiger en korter zijn. Dit doe ik a.s. maandag en de maandagen tot mijn reis naar New Zealand even zo houden.

Doordat ik had besloten geen halve meer te gaan lopen, vervielen mijn eigen trainingen op de donderdag en zaterdag ook, wat qua timing ook goed uitkwam, want het werd alsmaar warmer en warmer om te training. Wel bleef en blijf ik op de maandag met mijn groep trainen.

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk