Begraaf talent niet onder de aarde deel 2.

school project begraaf talent niet onder de aarde deel 2

Het idee.

in deel 1 heb ik jullie al iets meer verteld over het hoe en wat van de presentaties, in deel 2 even een korte update.

Vol enthousiasme ben ik aan mijn project begonnen.
Ik weet al precies hoe en wat over de inhoud en indeling.
De eerste presentatie, die solo moet, ga ik het hebben over hoe talent de persoon zelf kan helpen en op welke gebieden, hoe je die in kan zetten om andere te helpen, hoe het mij heeft geholpen en hoe ik als ervaringsdeskundige iemand erbij kan helpen.
De tweede, wat een duo presentatie is met mijn coach, ga ik het hebben over hoe de directe omgeving ( dus familie, begeleiding, werk, school etc.) hierbij kan helpen. Welke rol heeft de directe omgeving en hoe kunnen ze helpen bij het sturen, stimuleren, ontwikkelen en afremmen van dingen zodat iemand in zijn/haar kracht kan komen te staan.
En als laatste presentatie, mijn eind presentatie, wil ik de andere twee combineren en afsluiten met dat ik iedereen meeneem in mijn wereldje, laat zien hoe mijn talent mij en vele andere heeft geholpen.

De oh zo belangrijke steun.

Mijn coach, begeleiding en docent zijn dol enthousiast, wat voor mij alleen maar meer bevestigd dat dit de juiste keuze is.

Vele handen maak mijn huiswerk licht, hoe meer zielen hoe minder huiswerk voor mij 😛

Ik heb meteen iedereen aan het werk gezet met de vraag: zet voor mij op papier hoe jouw rol is hierin, wat doe jij, welke acties, strategieën, stappen doen jullie om mij te helpen, zodat ik in mijn krachten kom te staan en mijn talent kan ontwikkelen en gebruiken voor mezelf en anderen. Welk proces gaat er voor en achter de schermen, bewust of onbewust in werking om mij te stimuleren en ontwikkelen van talent of juist het afremmen om niet uit de bocht te vliegen en alle controle/overzicht te verliezen.

En nu aan de slag.

Ik ben zo enthousiast hierover, nu maar eens precies de inhoud gaan bedenken. En een titel.
Ik heb tot nu toe twee ideeën in mijn hoofd:
Begraaf talent niet onder de aarde, zoals men een vampier begraaft.
of
Normaal is een illusie, wat normaal is voor een spin(schrijver/talent), is chaos voor de vlieg(lezer/omstander).

Jullie mening telt ook.

Schroom vooral niet, en laat jullie mening horen. Welke titel is jullie favoriet?

About the Author

Eén gedachte over “Begraaf talent niet onder de aarde deel 2.

  1. Wat ben jij goed bezig Jody!
    Ik ga nadenken over mijn stukje huiswerk 😉
    En wat betreft de titel: ik neig naar “begraaf talent niet onder de aarde”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk