Mijn wereldje deel 2

Mijn wereldje deel 2.

Hoe ging het verder met mij, na mijn blog over mijn wereldje?

Een achtbaan. Om het kort te maken, maar ik zal er wat meer over vertellen.

De gedachte dat ik met mijn wereld zou (moeten) stoppen, op korte of op de lange termijn, was beangstigend om het maar zo te zeggen, zoals ik jullie in mijn vorige blog al had verteld.

Eerst die gedachten moeten verwerken, toen kwam het gevoel in me op; wat als ik nou iemand vind die ervoor open staat, die juist meer wil weten en zegt, “vertel me over jouw wereldje, ik wil dat wereldje leren kennen, net zo goed als dat ik jou wil leren kennen.” Die me wil helpen, door mijn wereldje te accepteren, maar ook bij tijds me eruit haalt voor een realiteitscheck, zo van oké fijn Jo dat je in dat wereldje nu zit, maar de melk is op en we moeten boodschappen doen.

Crush, vs crushed.

Toen kwam een (onmogelijke) crush opzetten.

Fijn, dacht, had ik net alles een beetje rustig komt hij in beeld.
Blijkbaar kan ik dus zelfs in mijn eigen wereldje chaos maken 😛 .

De roze olifant.

Het werd een roze olifant verhaal voor mij.
Ik mag er niet mee bezig zijn, want dan wordt het een obsessie, waardoor het een ave rechts effect kreeg. Ik was bijna obsessief bezig met er niet mee bezig te zijn.
Maandag daardoor vrij moeten nemen, omdat ik kapot was.

Bijennest.

Om het bijennest in mijn hoofd tot zwijgen te manen of in ieder geval tot rust te krijgen, besloot ik om maandag te gaan schrijven, even mijn hoofd leeg te schrijven.
Dat werd een schrijfsessie van 9.30 t/m 19.00 non stop, maar wel daarna een rustig hoofd. En 4 hoofdstukken van een nieuw verhaal op papier gekregen.

Muze & inspiratie.

Ik heb mijn muze en inspiratie voor het schrijven weer terug gevonden 🙂 .

Brain fog.

Dinsdag wel als resultaat een Brain fog heel de dag, voor wie niet weet wat dat is. Brain fog voelt als ochtend dufheid, maar dan 10x erger en langdurig.

En toen?!

Hoe het nu met me gaat?
Eigenlijk beter dan voorheen.
Ik ben enorm gedreven bezig met mijn schoolprojecten, omdat die steeds meer vorm beginnen te krijgen, mijn schrijven gaat weer super, vooral omdat ik hierin weer een doel heb, ik wil namelijk dit verhaal zowel als e-book als ook printing on demand uitgeven en uitbrengen met Halloween dit jaar.

Ik beloof jullie op de hoogte te houden van mijn wereldje en alles eromheen, net zoals het schrijven.

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk