Halloween

Deze week is het Halloween.

 

Vier jij Halloween?

Ik doe er niet echt iets mee als in echt feesten, maar als fantasy schrijver is Halloween voor mij een belangrijke datum, want al mijn boeken worden gepubliceerd tijdens Halloween.
Hier in Nederland wordt Halloween meer gevierd in pretparken met fright night etc, waar acteurs je de stuipen op het lijf jagen. Voor mij is het te veel onverwachte dingen en het gevoel dat je niet weg kan benauwd me. Ik krijg dan een enorme sterke vecht/vlucht of bevries reactie, die ik niet leuk vind. Mij niet gezien.
In America en andere Amerikaanse landen zoals Australië, New Zealand en Canada, wordt Halloween vaker gevierd met trick or treat en versierde huizen, dat ligt meer in mijn straatje.

Dit jaar komt er weer een boek van mij uit tijdens Halloween, genaamd een kus zo rood als bloed. Dit jaar is het ook voor het eerst dat (bijna) al mijn boeken niet alleen als e-book maar ook als paper back verkrijgbaar zijn bij Amazon. Bij Bol.com zijn ze nog steeds alleen als e-book te verkrijgen.

 

Een kus zo rood als bloed.

waar gaat het nieuwe boek over? Het gaat over vampiers, de liefde en de prijs die je ervoor betaald. Of het het lezen waard is, laat ik aan jullie over.
Meer ga ik niet verklappen, maar hieronder vindt je wel alvast een fragment van het verhaal.
In gedachten dwaal ik af naar de dag van het Venetiaanse bal. Het Venetiaanse bal is in volle gang en de ene wals na de andere wordt gespeeld. Zucht, “maar achter elk masker gaat niets dan leegte, lust en bloeddorst schuil. Iedereen verschuilt zich achter pracht en praal, het ene kostuum nog weelderiger en duurder dan het andere, alles om maar te laten zien hoeveel rijkdom we bezitten en even te vergeten dat we een leeg en hol bestaan lijden, hoe leeg en eindeloos onze eeuwigheid eigenlijk is.” Met een beleefde buiging maakt iedereen ruimte voor Nyro en mij als we ons gracieus op de dansvloer begeven en onder de onderdanen mengen. De kilo’s tule en zijde van mijn kostuum wegen een ton en maken het bewegen haast onmogelijk, om maar niet te spreken over hoe het korset snijdt en waarin ik bijna geen adem kan halen. Gelukkig kon ik in ieder geval wel mijn lederen veterlaarsjes aan in plaats van die torenhoge hakken, waar ik toch al niet op kon lopen. Een geur, zo zoet als de zomer, prikkelt plots mijn neus. Meteen schieten mijn ogen door de menigte, zoekend naar wat die geur verspreidt.

Waar te koop?

Op https://www.facebook.com/Bloedinktschaduwboeken vindt je meer info over mijn boeken en de verkoop link.
Heb je geen facebook, maar wil je wel graag mijn verhalen lezen? Geen nood, hieronder vindt je de links naar de verkoop pagina’s.
https://www.amazon.com/author/jodyhens 

https://www.kobo.com/search?query=jody+hens

https://www.bol.com/nl/nl/c/jody-hens/14470288/

 

Ben je benieuwd waar ik mijn inspiratie vandaan haal en hoe dat te werk gaat?
Dat is een interessant onderwerp, waar ik later meer over zal vertellen in het blogje welkom in mijn wereld.
Ook in mijn boeken krijg je een kijkje in mijn wereld, eigenlijk lees je dus niet alleen een spannend verhaal, maar krijg je ook een kijkje in mijn wereldje, die ik creëer als copingsmechanisme.

 

About the Author

Eén gedachte over “Halloween

  1. Ik heb het boek gekocht en ben inmiddels op de helft. Aanrader hoor! Leest lekker weg en geeft inderdaad een inkijkje in jouw wereld. Goed gedaan Jody!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk