Ervaringsdeskundige autisme & ADHD tijdens de Internationale autisme week.

Internationale autisme week zit eraan te komen!

Als ervaringsdeskundige autisme & ADHD vind ik het belangrijk om zo veel mogelijk mensen te kunnen bereiken, niet alleen tijdens presentaties. Hoe meer mensen weten dat ik als ervaringsdeskundige ADHD & autisme bereikbaar ben voor hun/andere, hoe meer mensen ik kan helpen.

Ursula en ik hebben de afgelopen weken niet stilgezeten.
Naast dat we veel plannen hebben gemaakt, overleggen hebben gehad en veel met andere dingen aan de slag zijn gegaan, hebben we ook posters, flyers en uitdeel kaarten met informatie over mij als ervaringsdeskundige ADHD & autisme laten maken.
Zo kunnen we nog meer mensen bereiken en mijn naamsbekendheid vergroten.

Ik ben super trots geworden op het eindresultaat.  A3 poster

Maar het werk als ervaringsdeskundige ADHD & autisme is natuurlijk niet alleen maar kantoor uren maken en overleggen plegen, het betekend ook naar buiten treden, en dat gaan we dan ook doen!

Van 30 maart tot en met 6 april 2024 is de internationale autismeweek. Dit is een jaarlijks terugkerende week waarin er door het hele land en ook in veel andere landen veel activiteiten zijn op het gebied van autisme, ook wordt er veel aandacht besteed aan autisme wereldwijd en worden iconische gebouwen in een blauw licht gezet. Dit keer is het thema; de kunst van het evenwicht. De NVA en het autismefonds organiseren ook van allerlei activiteiten rondom het thema.

2 april sta ik in Eindhoven voor een informatiemarkt met het thema; talent dat boeit. Hier zal ik, samen met Ursula, als schrijfster en als ervaringsdeskundige ADHD & autisme staan.

Natuurlijk zijn Ollie en Flip, onze mascottes ook aanwezig.

Ik hoop dat ik jullie daar ook zal zien.

De vrijdag erop zal ik in mijn blog een uitgebreid verslag schrijven hierover.

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk