Aan de slag gegaan

Een productieve dag als ervaringsdeskundige.

Zo woensdag was een productieve dag.
Van 11:45 tm 15: 30 in overleg gezeten met Ursula mijn coach als ervaringsdeskundige autisme/adhd, we hebben het over van alles gehad.

Maar wat dan:

  • Zo hebben we afgesproken dat we voortaan elke woensdag op ‘kantoor’ gaan zitten in plaats van bij mij thuis.
    Dit scheelt voor mij enorm; ik ben meer productiever en alles is afgekaderd voor mij, omdat ik ergens gericht en met doel naar toe ga. Daarbij heb ik minder afleiding en prikkels daar. Ik merkte woensdag al dat ik doelgerichter ervaringsdeskundige autisme/adhd kon werken daar dan thuis, thuis denk ik snel; oh ja ik moet zo dit en dat nog doen en voel ik me toch wat onrustiger. Dat alles kan ik op werklocatie loslaten.
  • We zijn begonnen met kleine dingen regelen voor mij als ervaringsdeskundige autisme/adhd, zo hebben we een mailaccount aangevraagd en internet code voor mij aangevraagd, zodat ik daar op internet kan en kan mailen met werkaccount in plaats van een privémail. We hebben ook meteen geregeld dat we voortaan een vaste locatie hebben ingeboekt voor ons.
  • Daarnaast hebben we de eerste stappen gezet om bekendheid van mij als ervaringsdeskundige autisme/adhd groter te maken binnen Amarant. We gaan posters maken op a3 & a4 formaat met informatie over mij als ervaringsdeskundige autisme/adhd, zo hebben we groter bereik en verspreidt het woord zich hopelijk sneller. Hier zijn we al meteen mee aan de slag gegaan door een brainstorm en wat ideeën voor de inhoud op papier te zetten, deze stappen hebben we ook meteen doorgevoerd en gemaild naar office assist van Amarant met de vraag of zij een of meerdere opzetten kunnen maken ervoor.
  • Ook hebben we de eerste stappen op papier gezet hoe we te werk gaan binnen Amarant om meer projecten voor mij als ervaringsdeskundige autisme/adhd te krijgen, zo gaan we ook de consulenten autisme van locatie Tilburg contacteren en gaan we contact zoeken met het leercentrum in Tilburg, zijg even aan medewerkers binnen Amarant trainingen en cursussen over autisme. Hopelijk kan ik daar wat betekenen.
  • De plannen voor een privé project hebben we nu een begin duidelijk op papier gezet.
  • We hebben een to do lijstje gemaakt voor alles.
  • En we hebben plannen op papier gezet voor projecten buiten Amarant voor mij als ervaringsdeskundige autisme/adhd en daar ook meteen verduidelijking over gevraagd

Natuurlijk werd er ook gelachen.

We hebben nu een officiële mascotte; Flip de Duck badeend.
Het verhaal hierachter? Dat kan je lezen als je de maandelijkse nieuwsbrief volgt.

Eenmaal thuis was ik moe, maar voldaan. Gordijnen meteen dichtgedaan en even rust gecreëerd in mijn hoofd.

op mijn nieuwe werklocatie kan ik ook beter werken aan mijn blogs en nieuwsbrief dus het is een win win situatie.

About the Author

Eén gedachte over “Aan de slag gegaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk