Volle bak voor de boeg

volle bak voor de boeg.

Mijn paasweekje zit behoorlijk vol, dus dat betekend evenwicht bewaren.

  1. Zondag hebben we paasbrunch met de fam. Volop prikkels aanwezig en sociale interactie gevraag dus.
  2. Maandag gelukkig hersteldagje, even helemaal geen verplichtingen, een rondje van 5 km ff knallen met hardlopen en voor de rest zie ik wel.
  3. Dinsdag gewoon een normale werkdag, daarna begeleiding.
  4. Woensdag zo vol dat ik bijna in mijn agenda moet zetten dat ik niet moet vergeten te ademen; eerst komt mijn coach vanuit de opleiding, daarna hebben we een gesprek met een andere ervaringsdeskundige over hoe het allemaal reilt en zeilt straks. Dan heb ik begeleiding, om af te sluiten met etentje met de fam, omdat we mijn vaders verjaardag vieren, zoals pappa dat altijd had gewild.
  5. Donderdag weer een schooldag en begeleiding.
  6. Vrijdag gesprek op Magazijn076 met coach, pber en iemand van daar over wat ik met mijn blog, als abc trainer etc voor hun kan betekenen en s’ avonds begeleiding.
  7. Hopelijk krijg ik deze week weer meer correcties van mijn verhaal binnen van proeflezers zodat ik daar lekker mee aan de slag kan, hier krijg ik gelukkig weer energie van. Meer over mijn verhaal lees je in het blogje een kijkje in mijn leven als fantasy schrijfster.
  8. Daarna zaterdag en zondag weer een groot rood kruis in mijn agenda om bij te tanken van alles, om zo de balans in mijn draaglast en draagkracht te behouden en de maandag erop niet weer in te storten.

Kortom lekker vol.

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk