Samenwerking en overleg tussen verschillende facetten in mijn leven​.

Samenwerking en overleg tussen verschillende facetten in mijn leven

Vandaag aan de tafel gezeten om eens te evalueren en te bekijken waar er mogelijkheden en opties liggen voor mij binnen Magazijn076.

Hoe dat gesprek ging?

We hadden het over mijn inzet voor en binnen Magazijn076, waarbij de optie, om op de lange termijn, het wel een goed idee is om bij een van de gespreksgroepen vanuit MEE aan te sluiten, omdat ik dan mijn ervaringen kan delen, maar ook naar de ervaringen van andere kan luisteren, en mijn website kan delen. Hierbij werd ook besproken dat het voor stage ook wel een goed idee was, maar daar hadden we de twijfel over draaglast, draagkracht.

Het idee werd ook geopperd dat ik een artikel/stukje kon plaatsen voor op de site van Magazijn076 en daarin mijn site kon benoemen, aangezien ze op de site van het Magazijn076 gen actieve links plaatsen.

Over het AB circuit binnen/vanuit Magazijn076 kwam naar voren dat er net een nieuwe bijscholing was geweest, en dat ik als ik die bijscholing ook zou volgen, eventueel aan kon sluiten als coach. We moeten wel eerst vragen bij Amarant of dat wel kan in combinatie met mijn inzet als ervaringsdeskundige, hierover gaan we een mailtje naar sturen naar mijn coach of zij dat op kan pakken..

We hebben het ook gehad over mijn opleiding.

Hier werd over besproken dat ik Magazijn076 altijd kan inschakelen, indien nodig, en om hulp kan vragen.

Verder kreeg ik de tip dat binnen Magazijn076 er meerdere waren die blogde over hun autisme en dat het misschien een goed idee was om eens de vraag in de groep te gooien wie dat allemaal zouden zijn.

Het fijne vond ik voornamelijk dat alle lijntjes weer strak getrokken werden tussen school, thuis en Magazijn076.

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk