Singelloop

Het roze gevaarte van Breda tijdens de singelloop van Breda.

Ik kwam er zowaar achter dat volgend jaar het 5 jarige jubileum al is van het roze gevaarte van Breda! helemaal niet in de gaten dat ik er al in 2019 mee begonnen was, het voelde meer als 2 a 3 jaar geleden, wat vliegt de tijd. Dit gaan we zeker dik vieren volgend jaar. Hoe ik het ga vieren? daar heb ik al een idee bij, maar dat ga ik nog niet verklappen.

Maar goed over de singelloop Breda.
Het was warm, niet normaal. En druk ook.
We gingen om 11:40 van start, het roze gevaarte van Breda was er natuurlijk ook weer bij. De eerste 2 km gingen traag, vooral omdat er een aantal lopers waren die niet, zoals de regels voor hardlopen gelden, rechts hielden als ze vertraagde of gingen wandelen, waardoor je moest slalommen tussen iedereen. Ik moest zelfs achter het publiek langs om vaart te kunnen houden, daarna liep het wel weer lekker.

Mijn eindtijd:
33,30 minuten erop gedaan, wat vooral kwam door de warmte en de eerste 2 vertraagde km’s
Daarna naar huis, douchen en omkleden. Mijn zwager liep de 10 km, mijn neefje en nichtje liepen samen met mijn zwager de 800 meter van de familie loop.
Tijdens het onderdeel halve marathon, waren er een aantal mensen, die door de warmte, in elkaar zakte tijdens de laatste paar honderd meters voor de finish, zelfs zodanig dat de ambu erbij moest komen.

About the Author

Eén gedachte over “Singelloop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk