Chaos.

Chaos in de tent.

Afkoelen.

Tijdens een overprikkeling voelt het niet alleen als een chaos in mijn hoofd, ik heb dan ook het gevoel alsof mijn hersens en hoofd oververhit zijn. Het enige wat dan kan helpen is naar buiten, letterlijk en figuurlijk even afkoelen, of als dat niet gaat wil het ook nog wel eens helpen om mijn hoofd tegen het glas van een raam te leggen, dat koelt dan ook af.

Mijn week vol chaos.

Deze week was weer een lekker chaos qua overprikkeling, in mijn blog mijn wereldje 2, heb ik hier al weet over verteld maar ik zal jullie hier iets meer over vertellen.

Vrijdag merkte mijn begeleiding al op dat mijn hoofd vol raakte, ik was weer behoorlijk aan het ratelen en sprong van de hak op de tak, zeiden ze.

Zaterdag eerst met mijn neefje op pad, want mijn nichtje had haar kinderfeestje, van 14:30 t/m 16:30 op pad geweest bij de open dag van de rechtbank. Mijn zus vroeg of ik haar nog even kon helpen bij het kinderfeestje, minstens 8 kakelende kippen van 8 jaar bij elkaar en mijn hoofd was binnen 5 sec overvol van geluid.
Toen ik eindelijk rond 19:30 thuis was, was ik kapot.

Zondag eerst een battle in my own head tegen de roze olifant, daarna het grote mensen feestje van mijn nichtje er nog achteraan, weer overprikkeld aan het einde van mijn dag.
Samen met de begeleiding maar besloten om maandag thuis te blijven, om even bij te tanken.

Voor maandag een planning gemaakt; eerst lekker schrijven en daarna vanaf 19:00 hardlopen om uit mijn hoofd en in mijn lichaam en het hier en nu te zijn, dan lekker douchen en in pyjama voor de tv belanden.
Ik moet zeggen dat het een heerlijk gevoel was, ff te verdwijnen in mijn wereldje en alles op papier te zetten.

Dinsdag stond ik daardoor wel weer op met een Brain fog, die de hele dag blijf hangen.
Om 13:00 was ik gaar en ben even buiten gaan zitten, want ik kon geen rust vinden tijdens mijn pauze, omdat het een overvolle bak was met geluid en mensen.
Thuis meteen weer in mijn schrijfwereldje gekropen en begeleiding even afgezegd, Brain fog was helaas nog steeds aanwezig.
Lekker door kunnen typen en weer een heel eind verder gekomen in mijn verhaal.

Woensdag verliep eigenlijk niet heel erg noemenswaardig, de begeleiding zei dat ze merkte dat de maandag vrij me goed had gedaan en dat ze blij was aan mij te horen dat ik weer enthousiast was over dingen en doelen had. Ze kon merken dat het weer een stuk beter ging.

Donderdag was weer een schooldag.
Eerst 3 presentaties van medestudenten, volle bak concentratie en aandacht opbrengen, daarna was ik het opletten even beu en heb tijdens de les, als hoge uitzondering, aan mijn verhaal gewerkt. Dit vooral om de audio focus vol te kunnen houden, en te kunnen blijven luisteren.
S’avonds was het een rare avond, mijn crush was jarig en was online, samen met 200 andere weliswaar, heb ik even kunnen chatten, of nou ja mijn vragen aan hem verdwenen in de enorme massa van reacties van andere en felicitaties naar hem, dus echt chatten zat er niet in. Leuk was het wel.

Dit weekend staat er gelukkig niets bijzonders op de planning dus dat scheelt.

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk