Laatste loodjes voor de vakantie!

Voorbereidingen:

zie vorige blog voor verdere uitleg.

Zo paklijst ligt klaar en is al gedeeltelijk klaargezet.
Ik pak altijd in twee delen in, eerst leg ik alles klaar en vink het af, als ik het uiteindelijk in pak streep ik het door op de lijst, zo weet ik zeker dat ik alles heb en hoef ik niet alles uit mijn koffer te halen als er nog iets bij moet of uit moet voor vertrek.
Papieren zijn in orde en medicijnen zijn ingepakt.
Moet nog even voor e-books en ene paar leesboeken kijken in de bieb, mijn ov chip opladen en wat puzzelboekjes kopen, maar dan heb ik alles in huis voor de reis.
Verder moet ik nog uit gaan vechten welke rugzak ik meeneem voor mijn handbagage, ik had vd week een nieuwe gekocht in de hoop dat het daar allemaal in zou passen, maar helaas zijn er een paar grote dingen die er niet meer bij passen dan, maar wel mee moeten. Ik heb er gelukkig nog tijd voor dus dat scheelt.
Nu het steeds dichterbij komt begint de zin erin ook steeds meer te komen, helemaal met de grote hoeveelheid regen die er nu valt. Het weer daar? Het is daar lente, maar kans op regen is er helaas ook, zo tussen de 15 & 20 graden.
Ik gebruik voor mijn reisbagage vacuümzakken die je op kan rollen ipv met de stofzuiger vacuüm moet zuigen, zo past er vele meer in mijn koffer.

Schrijven.

Tot zover zit ik op de ruim 28.000 woorden dus nog ruim 16.000 te gaan, ik moet nog 3 a 4 hoofdstukken, dus daar ga ik vandaag & het weekend ook aan verder, zodat deel 2 maandag of dinsdag gemaild kan worden voor correctie, en ik er na mijn vakantie aan verder kan.

Wist je dat:

In de maand november er NANOWRIMO is? NANOWRIMO is een uitdaging dat je in de maand november ruim 50.000 tot 100.000 woorden schrijft. Ik doe daar ook weer aan mee, dit jaar met alle drie mijn delen van mijn verhaal, dus dat moet lukken.

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk