Half way there!

Halfway there!

Half way there!

We zijn nu halverwege met Game ON. Hoe het gaat met de vooruitgang kun je zien in het blogje Let the games begin.
In Game ON legde ik uit hoe mijn game en puntensysteem werkt.
In Collecting time kon je lezen hoe ik worstelde met de beloningen en het puntensysteem.
Vandaag kijk ik even terug op alles, nu we halverwege zijn.

Zijn er dingen verbeterd in de games

In de games is er sinds Collecting time niets veranderd.
Ik heb mijn beloningen nu met kleur gecodeerd. Goud is wil ik heel graag maar wacht ik mee omdat het duur/groot is; paars is wil ik volgende keer aanschaffen, rood is kleine beloningen, maar moet ik regelen en groen is heb ik al gescoord.

Zijn er dingen verbeterd qua gezondheid?

Mijn gewicht schommelt nu soms tussen de 79 en de 78,8, maar ik weet dat ik goed bezig ben en ga gewoon door. Het bewegen gaat lekker en de 10+ uur haal ik vaak makkelijk, het mooie weer scheelt daarin ook natuurlijk. De taart diagram van mijn gewicht liep niet zoals ik wou, ergens ging iets mis met de weergave, maar dat is gelukkig opgelost met behulp van iemand anders.

Hoe gaat het met de taken?

Soms is het een worsteling om alles te kunnen doen, maar over het algemeen lukt het me wel. Ik doe vaak mijn taakjes in de avond, tijdens de tv reclames, dat werkt voor mij het beste.

Hoe vind ik het?

Tot nu toe is het nog leuk en uitdagend, ik ben ondertussen al aan het uitzoeken wat er nog meer kan met libre office excel, dus die uitdaging ligt nog open met tal van mogelijkheden zoals een taartdiagram voor mijn taken of fitdoelen per week.

Mijn beloning van vorige week fitpunten gescoord!

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk