Let the games begin!

Let the games begin!

Let the games begin!

Vooruitgang?!

Hoe gaat het puntensysteem waar ik vorige week over blogde in Game ON?

Het gaat tot nu toe nog goed, heb bijna alle dagen mijn taken gedaan en ook mijn fitpunten stromen binnen.

Van de week alle punten om moeten gooien en opnieuw moeten berekenen, bah, wat heb ik daar een hekel aan. Ik was gewoon kwijt hoe ik aan een bepaald aantal punten kwam voor bepaalde beloningen en ik had ook besloten om 8 i.p.v. 5 punten te geven voor bepaalde taken, omdat ik besloot om ze iedere dag te doen. Maar nu klopt alles weer.

Wat plannen gemaakt voor vervolg stappen; zo wil ik ook mijn gewicht bijhouden in Excel maar dan zonder een puntensysteem eraan gekoppeld en met een taart grafiek omdat me dat leuker lijkt, maar daar ben ik nog niet helemaal uit.

Daarnaast ook een blad gemaakt voor het weektotaal en jaartotaal bij te kunnen houden, zo hoef ik geen 52 schema’s te maken.
Als laatste een blad gemaakt waar ik al mijn beloningen die ik bedenk op zet. Tot nu toe zijn het alleen grote beloningen, maar die doen er ook toe natuurlijk!

Score!

Tot nu toe zeker met bewegen zit ik op de 78 punten en met de taken op de 242 punten.

Mijn eerste takenbeloning heb ik al gescoord! Een flessendrager! Van de fitpunten heb ik lekker een handje vol chocorotsjes opgegeten.

Plus en min!

Het is wel lastig om kleine beloningen te bedenken of te vinden die genoeg triggeren om door te zetten, dus daar ben ik nog mee aan het worstelen.

Het liefste wil ik beloningen die afhankelijk van elkaar zijn, dus dat ik het ene niet kan doen zonder eerst het andere te hebben. Of beloningen die uitmaken van een groot geheel, wat ik in mijn blog dopamine al schreef, zoals lego, alleen weet ik niet wat of welke.

Maskertjes werken toch niet voor mij, omdat ik die bijna nooit gebruik en ook make up of sieraden draag ik bijna niet, dus ik ben nog steeds zoekende.

Eest zat ik te denken om bij het niet halen van al mijn taken punten van mijn fitpunten af te trekken en andersom, maar dat is zoveel rekenen en daarbij heb ik dat liever niet.

hieronder zal ik vanaf nu jullie laten zien hoe het proces gaat.

fitpunten
Webdesigner 2.9%
takenpunten
Webdesigner 7.13%

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk