Een dagje fietsen.

Dagje fietsen.

Na de 4daagse hardlopen, even een andere manier van bewegen gedaan.
Mijn Koga fiets, die ik vooral voor langere afstanden gebruik, mee in de trein genomen en naar Den Bosch gegaan, vandaar naar Loons en Drunense Duinen gefietst.

De reis en planning.

Dit was ik al heel lang van plan, en eigenlijk meer in de planning gehad voor hemelvaart, maar door de wisselvallige weersvoorspelling voor die dag en het mooie weer van nu, besloten om het maar meteen te doen.
Goed opgezocht hoe het zat met fietsen in de trein: je kan een kaartje speciaal voor je fiets kopen van 7,50 die is in het weekend heel de dag geldig.

Kamp Vught.

Op de heen weg kwam ik langs kamp Vught, blijft indrukkend om te zien, en eerlijk dat de Penitentiaire Inrichting Vught er pal naast ligt vind ik wel goed, dan kunnen al die criminelen zien, hoe goed zij het hebben in hun cel, vergeleken met de gevangen van de oorlog.  ik ga er zeker nog eens heen en dan ga ik ook binnen kijken, nu ben ik er alleen langs gefietst.

De route.

Helemaal om de Loons en Drunense Duinen gefietst, ook al gaf mijn Osmand gps vaak aan dat ik af moest slaan, ja dag, over onverharde paden fietsen zeker. Onderweg een ijsje gekocht en heerlijk genoten van de omgeving, wat een wisseling van natuurschoon zie je dan zeg. Lang het kanaal is het heerlijk rustig en beschut fietsen, dan door de bossen en duinen en dan vervolgens langs de zandbestuiving fietsen, wat mooi zeg. En toen moest ik ook nog terug, de laatste 15 km waren zwaar, mijn benen voelden moe aan en mijn rechter arm begon zeer te doen van de kracht die ik zette op het stuur.
Na 38 km eindelijk weer terug op het station en met de trein weer terug naar huis gegaan.
Heerlijke dag gehad en hoofd en lichaam helemaal leeg gefietst.

Ik denk dat ik morgen lekker ga wandelen.

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk