Duizend mapjes

Duizend mapjes.

Vorige week stonden er zoveel mapjes open in mijn hoofd: verjaardag die eraan zit te komen en waar ik dingen voor moest regelen, wachten op reactie van zus of die wel of niet kon komen op mijn verjaardag en hoe laat ze kon, zodat ik verder kon met het regelen ervan. Wachten op reacties van mensen of ze bij mijn eindpresentatie konden zijn, iemand die alleen maar kon tussen 11:00 en 12:00 en voorstelde om dan in de kleine pauze te komen i.p.v. tijdens de inloop, wat weer niet mocht van de docenten i.v.m. onrust, en dat diegene dus daardoor uiteindelijk helaas niet kon komen. De maand mei de veel onrust veroorzaakte, dor de vele feestdagen. School die op zijn einde loopt, de eindpresentatie die eraan zit te komen. Afspraak met de mondhygiëniste met veel extra prikkels erbij. Broek bij mama brengen om te repareren. Daarna dag plannen om samen voor nieuwe broeken te gaan kopen, omdat die broek niet gemaakt kon worden. Kortom veel mapjes open of nieuwe mapjes die gemaakt werden.

Dus woensdag en donderdag was ff zwaar.

Gelukkig hielp mama bij het sluiten van bepaalde mapjes, zoals verjaardag door samen met mij knopen door te hakken, lijstjes te maken en dingen af te strepen en mijn zus aan te sporen om wat te laten weten.

De begeleiding hielp ook door mij te laten ventileren en te kijken of ze samen met mij te kijken of we samen mapjes kunnen sluiten.

 

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk