Even een korte update

Even een korte update!

Zo even een korte update over hoe het nu met mij gaat.

Vorige blogje.

Zoals jullie in de vorige blog, van alweer 2 weken geleden, hebben kunnen lezen, ging het een poosje niet zo lekker met mij. In die twee weken erna is het eigenlijk niet heel veel beter gegaan, daarom hebben we zowel thuis als op het werk een aantal knopen door gehakt, om weer wat meer rust te creëren. 

Werk:

Zo ga ik vanaf volgende week weer op maandag en donderdag werken in plaats van maandag en dinsdag, dit om meer balans in de week te hebben en wat meer dagen rust ertussen. 

Sport:

Daarnaast heb ik besloten om geen halve marathon te gaan lopen, maar een 10 km, dit omdat de druk van het MOETEN trainen elke donderdag en zaterdag, te veel werd en het een verplichting begon te voelen. ik heb me meet veel zin ingeschreven voor de 5 van bavel en 10 van t aogje, die later deze maand zullen zijn.

Schrijven & bloggen:

Dit geld ook voor het bloggen en schrijven, alles voelde eigenlijk als een verplichting en legde druk op mij.

Maskeren:

Hoewel ik dacht dat ik mijn autisme en breakdowns behoorlijk goed kon maskeren, bleek het tegenoverstelde waar en trokken ze zowel thuis als op het werk, gelukkig op tijd, aan de bel.

Weer terug naar de basis:

Van de week hebben we een plan van aanplak gemaakt voor de komende maanden om mijn balans weer terug te vinden en ook meteen op papier gezet wat te doen als het weer gebeurd.

Het vuur van passie brandt weer:

Sindsdien heb ik wel wat meer rust en is de passie voor het schrijven weer geheel terug. Ik ben nu lekker bezig aan een geweldig verhaal, waar het vuur van passie weer voor brand, net zoals het voor mijn trilogie brandde, ik kan er weer van alles in verwerken wat er in mij omgaat.

Mooie les geleerd:

Daarnaast heb ik van de week een mooie wijze les geleerd op het gebied van zelfkennis en daten, waar ik uit privacy overweging voor de ander niet verder op in ga.

Moeten weg, mogen weer terug:

Maar goed weer terug over het schrijven, nu ik de lol er weer in heb kijk ik er ook weer naar uit, ook zo voor het bloggen. Even niet meer het MOETEN, maar het mogen en willen.

Even alleen moeten wat echt moet, dus werken en 1x per week hardlopen, als ik meer wil hardlopen dan doe ik dat, wil ik dat niet ook prima. Zolang ik maar elke dag een uurtje beweeg, hoewel met deze hitte een uurtje heel lang aanvoelt.
Zo nu weten jullie hoe en wat.

About the Author

Eén gedachte over “Even een korte update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk