we vieren de eerste week online!!!

overweldigende en positieve reacties.

De reacties die ik kreeg op mijn site, al meteen op de eerste dag, via social media waren zo positief en overweldigend, dat ik de hele dag liep te glunderen. Ik dacht zelfs even, goh ik had het licht toch uit gedaan? Waarom zie ik dan nog steeds zoveel licht? Oh wacht dat ben ik zelf, trots als een glimworm 🙂

Hieronder wat reacties (allemaal met toestemming van de verzender uiteraard:))

bezoekers aantal

Gisteren even stiekem gekeken naar het aantal bezoekers deze week.

Meer dan 800!!!

Als je het niet geloofd, kijk dan maar zelf.

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk