Trots

Trots

Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden:


Meer dan duizend bezoekers dit jaar op mijn site van ervaringsdeskundige autisme, ADHD en vanuit alle windstreken van de wereld!
Ik ben iedere bezoeker onuitspreekbaar dankbaar dat ze mijn site hebben bezocht en hoop dat iedereen mijn site van ervaringsdeskundige autisme ADHD blijft bezoeken. Ik ben hier zo trots op en had nooit gedacht en verwacht dat ik dit zou bereiken! Als dit het begin is, kan het allemaal maar beter worden. Ik zal er zelf in ieder geval voor zorgen dat het aan de blogs niet zal liggen en zal jullie op de hoogte blijven houden van alles over mijn werk als ervaringsdeskundige autisme, ADHD en alle andere informatie rondom ADHD en autisme.


Wil je op de hoogte gehouden worden van alle posts over mij als ervaringsdeskundige autisme ADHD Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief! Ben je opzoek naar iets meer dan alleen dan? Schrijf je dan alvast in voor de maandelijkse nieuwsbrief, die vanaf januari iedere eerste dinsdag van de maand uit zal komen. Hij zit bomvol met o.a. weetjes, tips en trucs, maar ook een sneak peak/ vooruitzicht op de aankomende blogs en onderwerpen/ artikelen die niet op de site te vinden zijn. Dit kan via de button inschrijven nieuwsbrieven, die bovenaan de site te vinden is of via deze link.

Zo nu en dan zal ik een blog plaatsen met een filmpje van mijn presentaties en werk als ervaringsdeskundige, zodat jullie een kijkje krijgen in hoe ik te werk ga.

 

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk