Stuck in 2nd gear

stuck in 2nd gear

Mijn hoofd loopt vast.

Maar eerst bij het begin, waar the heck dat ook mag zijn, beginnen.
Van de week kreeg ik een mailtje van mijn pber, dat ze afgelopen woensdag er niet kon zijn, dus dat er iemand in zou vallen voor haar.
Gelukkig was dat een fijne begeleiding waar ik goed mee overweg kan.
Een klein poosje later kreeg ik een mailtje van mijn pber dat ze wel aanstaande zaterdag kon of dat ook goed was. Prima, die schakeling kon ik nog wel maken. Maar toen…. Of het goed was dat een nieuwe begeleiding mee zou komen, om in te werken.
Crap…..
Verstand en gevoel in tweedstrijd, want als mijn pber er binnenkort voor langere tijd uit ligt, zal die nieuwe begeleiding vaker haar diensten overnemen, dus de noodzaak was er wel, maar hij hoofd zei; “ik weet het even niet.”
Afijn, mailtje gestuurd met dat ik erover na wou denken.
Dat was gelukkig goed.

Vervolgens….
Afgelopen donderdag een grote opdracht van school meegekregen, zie blog school, dus vrij vol hoofd.

Kom ik thuis, is de schoonmaakster niet geweest. Appje gestuurd. Klopt, die was ziek, wisten ze ook pas sinds kort.

Daarnaast ineens het besef dat vanaf deze vrijdag ik een begeleiding heb, op dagen dat ik lange begeleidingstijd heb, waar ik nog geen volle klik mee heb en nog niet vertrouwd genoeg voel om alles mee te delen.
Het advies van mijn pber; “ga wat praktisch doen” voelt niet fijn, want ik ga geen bezigheidstherapie bedenken voor die dagen.

Kortom alles wat je hoort in mijn hoofd is het schrappende geluid van een versnellingsbak die probeert de versnelling/schakeling te maken van de 1ste versnelling naar de 5de zonder tussenschakelingen.

Oh ja en dan ook nog eens een mailtje krijgen dat we een nieuwe gedragsdeskundige hebben, dat ze kennis wil maken met iedereen en of dat op 29 maart uitkomt!

Te veel info in een keer om te verwerken/te bedenken wat ik ermee moet of wil.

Zat in fase 2 a 2,5 van overprikkeling. Kon gelukkig nog op tijd de begeleiding inschakelen. Alles besproken, wat knopen doorgehakt en prioriteiten gesteld.
Nu is het gelukkig weer rustig in mijn hoofd.

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vind je misschien ook leuk